A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már csak elméleti esély van rá, hogy életben van a kútba zuhant 2 éves kisfiú

Kilencedik napja küzdenek hegyimentők és katasztrófavédők azért, hogy élve hozzák a felszínre a kis Julent, aki január 13-án egy illegálisan fúrt lyukba zuhant Spanyolországban.
Azt továbbra sem tudni, hogy él-e még a kisfiú, vagy már csak azért megy a küzdelem, hogy a szülők eltemethessék a gyermeküket: a Bildnek nyilatkozó orvos szerint sajnos az utóbbi az esélyesebb, Julen valószínűleg már a 110 méteres lyukba való zuhanásba belehalt.

– Csak elméleti esély van már arra, hogy él a gyermek. Ha minden úgy történt, ahogy az sejthető az eddigi hírek alapján, akkor a kisfiú az első órát sem élte túl, hiszen már a zuhanás okozta sérülések végzetesek lehettek – adott szakmai véleményt az ügyről dr. Christoph Specht orvos, aki hozzátette, ha esetleg az esést túlélte, azóta biztosan belehalt abba, hogy semmilyen tápanyagot nem kapott a szervezete, valamint a szűk lyukban nagyon kevés oxigén volt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések