A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyanúsítottként hallgatták ki a dunavecsei láncfűrészes férfit

Gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki a múlt héten belevágott egy láncfűrésszel ismerőse arcába.
Egy dunavecsei személy január 18-án láncfűrésszel támadt egy vele azonos címen, de külön lakrészben lakó szomszédjára. A férfi letartóztatását indítványozta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt.

Az ugyeszseg.hu információi szerint a 44 éves illető ittasan esett neki a láncfűrésszel a másik férfinak, aki az ágyában feküdt, a támadáskor. A sértett a bal arcfelén, a fül alatt egészen a szájzugig terjedő, keresztirányú vágott sérülést szenvedett el, ennek a gyógyulása pedig több mint nyolc napig tart, de azt is fontos kiemelni, hogy a támadás sokkal súlyosabb következményekkel is járhatott volna.

Az ügyészség azért tartja indokoltnak az egyébként jövedelemmel nem rendelkező devecseri férfi letartóztatását, mert félő, hogy esetleg megszökne a rendőrök elől, elbújna vagy akár megfélemlítené a sértettet, rosszabb esetben újabb támadást követne el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések