A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Közel a címvédéshez Babos Tímea és társa a nők páros versenyén

Egy lépéssel közelebb került a címvédéshez Babos Tímea és társa, Kristina Mladenovic az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon.
A nők páros versenyén a magyar–francia duó 6:1, 6:4-re verte a Kirsten Flipkens, Johanna Larsson belga, svéd kettőst, s nyolc közé jutott.

– Nagyon jól játszottunk, sok taktikai elemet és remek megoldást tudtunk bemutatni, jól kommunikáltunk, amikor pedig nehézségeink adódtak, azokat könnyen megoldottuk. Elég magas színvonalon teljesítünk – mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Babos, aki Fucsovics Márton (26) oldalán még vegyes párosban is versenyben van a tornán.

A 2018-ban győztes teniszezők a következő fordulóban, az előzetes kiírás alapján magyar idő szerint kedd hajnalban a kilencedik helyen kiemelt amerikai Raquel Atawo és a szlovén Katarina Srebotnik duójával küzdöttek meg, míg Babos vegyesben ezt követően a Nicola Melichar, Bruno Soares amerikai, brazil kettős ellen lépett pályára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések