A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gólözön: 9-0-ra győzött a Paris Saint-Germain focicsapata

Ritkán látható gólfesztivált rendezett a Paris Saint-Germain focicsapata.
A bajnoki címvédő gárda hazai pályán 9-0-ra ütötte ki a Guingamp együttesét a francia bajnokság legutóbbi fordulójában. A párizsiak három csatársztárja nyolc találatot hozott össze a találkozón: az uruguayi Edinson Cavani és a világbajnok francia Kylian Mbappé triplázott, míg a brazil Neymar két gólt szerzett. Rajtuk kívül a belga Thomas Meunier tudott eredményes lenni.

A PSG fennállása során első alkalommal ért el kilenc gólt bajnoki meccsen, az alakulat továbbra is magabiztosan vezeti a pontvadászatot. A Guingamp, amely egyébként másfél héttel ezelőtt nagy meglepetésre kiverte a Paris Saint-Germaint a Ligakupából, a bajnoki táblázat utolsó helyén áll.

– Remek show volt a mérkőzés, a 9-0 tökéletes eredménynek számít. Örülök, hogy nem kaptam gólt. A Ligakupa-búcsút követően mindenképpen szerettünk volna revansot venni ellenfelünkön. Megmutattuk, hogy egyértelműen nekünk van a legerősebb csapatunk Franciaországban – mondta Gianluigi Buffon, a PSG vb-győztes olasz kapusa.

Thomas Tuchelt, a PSG német vezetőedzőjét ugyanakkor aggaszthatja, hogy Marco Verratti bokasérülést szenvedett az összecsapáson.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések