A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tavalyi összezörrenésük után kibékült Böde és a Ferencváros vezetőedzője

Eltűntek a viharfelhők Böde Dániel és Szerhij Rebrov feje fölül.
A labdarúgó NB I-ben listavezető Ferencváros csatára és vezetőedzője az előző év utolsó előtti bajnokiján, a Mezőkövesd elleni találkozón zördült össze: Bödének nem tetszett, hogy az ukrán szakember lecserélte őt, s a kispadon dúlt-fúlt, földhöz vágta télikabátját. Tetteinek lett is következménye, januárig felmentette a klubvezetés az edzések látogatásától, így kihagyta a Vidi elleni rangadót is, amelyen klubja 2-1-re kikapott a riválistól.

Az is felmerült, hogy a csatár távozni kényszerül, hazai és külföldi együtteseket is emlegettek vele kapcsolatban. Végül megjelent a csapat első téli gyakorlásán, s a törökországi edzőtáborban is együtt tréningezik a társakkal. A legfrisebb képek alapján pedig Rebrovval is javult a kapcsolatuk. Az FTC Instagram-videójában mosolygósan passzolgatott egymással a tréner és a hirtelen haragú csatár.

Egy jó Bödére tavasszal is szüksége lesz a Fradinak, mivel a bajnoki címért küzdő együttesben a támadó ősszel öt gólt szerzett.

– Miután visszatért, keményen dolgozott az edzéseken, a csapatnak és az egész Ferencvárosnak fontos tagja. A többiekkel egyenértékű játékos, meglátjuk, mit hoz a jövő – mondta a Nemzeti Sportnak Bödéről Rebrov.

Böde a pályán is megkapja a bizonyítási lehetőséget, háromból két felkészülési találkozón kapott játéklehetőséget. Igaz, legutóbb a svájci Sion elleni 2-2-es találkozón nem lépett pályára.

– Ezekre a mérkőzésekre azért van szükség, hogy jól felkészüljünk a tavaszi szezonra, emellett ki is elemezzük a találkozókat. A játékosok még nincsenek 100 százalékos állapotban, de napról napra látom a fejlődést, és a mai mérkőzés is megmutatta, hogy jó úton vagyunk. Az, hogy mennyire játszunk éppen jól, függ a játékosok fizikai állapotától is, hogy mennyire állnak készen a terhelésre. Naponta kétszer edzünk, így pedig egyáltalán nem könnyű komoly csapatok ellen pályára lépni – értékelte a találkozót Rebrov.

Felkészülési mérkőzések

A Fradi Belekben eddig három találkozót játszott le, a Sion elleni döntetlen előtt 2-1-re kikapott a román Viitorultól és 0-0-t ért el a szintén román Gaz Metan Mediasszal, lapzártánk után pedig a lengyel Korona Kielce ellen lépett pályára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések