A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botrány lett Sneider esküvői videójából

Magyarország kormánya zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben, elítél és elutasít minden ilyen megnyilvánulást, és mindent megtesz ezeknek a megakadályozásáért – nyilatkozta a Magyar Időknek Hollik István.
A kormányszóvivő a Hír Tv birtokába jutott felvételre reagált, amelyen a csatorna szerint az látható, hogy Sneider Tamás Jobbik-elnök néhány évvel ezelőtti esküvőjén a menyasszony férje nyakában ülve náci karlendítéshez hasonló mozdulattal pózol, továbbá az eseményen rasszista és homofób viccek is elhangoztak.

Az ellenzéki párt vezetője szerint a felvétel bemutatásának az a célja, hogy az utóbbi időkben visszaerősödő Jobbikot lejárassa a kormányzati propaganda. – A feleségem még a vágott felvételen is több kézmozdulatot tesz. 

A szépségkirálynőjelet sem azért mutatta, mert szépségkirálynőnek gondolná magát, és bármilyen karlendítéshez hasonló mozdulatot sem azért tett, mert nácinak gondolná magát – nyilatkozta a 444.hu-nak Sneider, aki feljelentést tett a videók nyilvánosságra hozatala miatt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések