A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keményen visszavágott a londoni nagykövet a Financial Tines magyarországi tüntetésről írt hazugságára

A londoni magyar nagykövet azonnal reagált a lap tegnapi vezércikkére, miszerint Magyarország fellázad Orbán Viktor uralma ellen.
A nagykövet lapnak írt levele szerint Budapest utcáin napokon keresztül ugyanaz a pár száz dühös ember tiltakozik, aki a választások elvesztése után megragad minden alkalmat, hogy támadja a demokratikus kormányt.

A politikailag könnyűsúlyú ellenzéki képviselők részéről pedig reménytelen és kétségbeesett kísérlet volt a sajtófigyelem felkeltésére mindaz, amit az MTVA-nál rendeztek. Azaz megpróbálták adni a Che Guevarát. Ezzel azonban nem tudják megingatni a szilárd és sikeres kabinetet.

Arra is kitér a diplomata, hogy Magyarországról immár kevesebben költöznek az Egyesült Királyságba, mint amennyien onnan hazatelepülnek. Merthogy a magyar gazdaság helyzete jó. A közigazgatási bíróságok pedig csak bővítik a jogi ellenőrzést az országban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések