A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miért csodálkoznak, hogy ilyen őrülteket nem hívnak meg a tévékbe?

Úgy tűnik, hogy az egykor „melegező”, „zsidózó” pártból mára őrültek gyülekezete lett. Legalábbis erre enged következtetni Jakab Péter működése.
A párt országgyűlési-képviselője több alkalommal is bizonyította már, hogy rossz helyen van. Valóban egy nagyobb épületben kellene lennie,
de nem a Parlamentben, hanem egy olyan intézetben, amelyen belül nincs kilincs, csak kívül és az ügyeket nem Kövér László tartja megfelelő mederben, hanem az ápolók.
Jakab Péter a parlamentben bizonyította már saját ostobaságát, de megesett vele az is, hogy kisétált egy televízió élő adásából. Valahogy ez a tévés dolog nem is megy neki, mert most a HírTV-ben adott elő egy sajátos magánszámot, de tegyük hozzá, hogy Szentesi-Zöldi László személyében emberére akadt.

Szóval ez a szegény 1/2 (fél)kegyelmű Jakab Péter bement a tévébe egy olyan polóba, amire ráírta, hogy „Ez a tévé hazudik!”, ami ugye nekem nézőnek azt jelenti, hogy
aki benne van az is, ergo a Jobbik szóvivője nem mond igazat.
Ezzel együtt letolta a kommunista propagandát, de nem a mostanit, hanem még az 1990 előttit, vagyis aki velünk van az nincs ellenünk.

Szegény Vona Gábor forog a youtube-csatornáján, amikor látja, hogy mivé tette azt a pártot, amelyik korábban még listázta volna a zsidókat, büntette volna a melegeket, fenyegette a cigányokat.
A Jobbik – jól kapaszkodjunk meg – Gyurcsány Ferenc pincsije lett. Úgy táncolnak, ahogy a nemzeti elkúró fütyül.
Elmebaj…
Csak nézzük meg az elmúlt pár napot. Jakab Péter magánszáma mellett még két esemény juthat eszünkbe. Az MTVA székházában Stummer János benyomta a tűzriasztót, vagyis kamu jelzést küldött a tűzoltóknak.

Ugyanő megfenyegetett a tévé biztonsági szolgálatát azzal, hogy ha ő nem mehet be az épületbe, akkor többezer ember teszi meg helyette.

Ez szint?

Az! A Magyar Kétfarkú Kutyapárt színvonala. Csak az a baj, hogy ez nem vicces, hanem ciki, kényelmetlen és kellemetlen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések