A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Darts-Vb: Egy újonc is eldöntős

Magabiztosan folytatta menetelését az Nathan Aspinall a negyeddöntőben, korábban Gerwyn Price-t és Devon Petersent is kiejtő újonc, az első szettben leget sem veszített Brendan Dolan ellen. 
A korábbi ifjúsági vb-döntős a későbbiekben sem lassított, 132-es és 122-es kiszállót is dobott, miközben 4:0-s előnyt szerzett. Dolan szépített, de ez kevés volt, a 27 éves angol a hatodik szettben egy 96-os kiszállóval rövidre zárta a meccset. 

A másik elődöntőben két kiemelt csapott össze egymással, Gary Anderson és Dave Chisnall találkozóján, az angol 4:1 után is szépíteni tudott, de ez kevés volt Anderson 5:2-re győzött.

Az esti találkozókon Michael Smith rendkívül magabiztosan kezdett az előző fordulóban a világbajnoki címvédő Rob Crosst búcsúztató Luke Humphries ellen. A vége 1-5 lett Smith is elődöntős.

Michael van Gerwen jól kezdett Ryan Joyce ellen. A hollad később sem lazított és változatos összecsapáson, magabiztosan 5-1-el lépett tovább a vasárnapi elödöntőbe. 

NEGYEDDÖNTŐ 

Nathan Aspinall (angol)–Brendan Dolan (északír) 5:1
Gary Anderson (skót, 4.)–Dave Chisnall (angol, 12.) 5:2
Luke Humphries (angol)–Michael Smith (angol, 10.) 1:5 
Michael van Gerwen (holland, 1.)–Ryan Joyce (angol) 5:1

ELŐDÖNTŐ 

Gary Anderson (skót, 4.)–Michael van Gerwen (holland, 1.)
Nathan Aspinall (angol)–Michael Smith (angol, 10.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések