A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Küszködött az AC Milan, de így is megtörte a rossz sorozatát

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójának szombat esti összecsapásán az AC Milan hazai pályán 2-1-re verte a SPAL-t, így Gennaro Gattuso csapata négy nyeretlen bajnoki után tudott újra nyerni.
A vendég együttes már a 13. percben megszerezte a vezetést Andrea Petagna révén, ám mindössze három percig örülhetett, mivel nagy védelmi hibák után Samu Castillejo lőtt szép gólt. A folytatás viszont már nem sikerült ennyire emlékezetesre, mindkét csapat inkább csak szenvedett a pályán.

A második játékrészben sem játszott jól a Milan, ám így is sikerült fordítania: Hakan Calhanoglu beadása után Gonzalo Higuaín használta ki a ziccert.


A folytatásban a Milan ráült az eredményre, de ez végül nem bosszulta meg magát, Suso kiállítása ellenére sem, mivel a hajrában Petagna és Fares is elrontott egy hatalmas lehetőségét, így négy nyeretlenül megvívott meccs után tudot újra győznia a piros-fekete csapat, és feljött az ötödik helyre. 

Eredmény: 

AC Milan - SPAL: 2-1

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések