A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyarországot lejárató újságcikkekkel bombázzák a gyerekeket egy bevándorláspárti országban

Svédországból érkezett a cikk és a fordítása, amit egy gyermek ifjúsági magazinban jelentettek meg és amit fiatalok tömegei olvasnak szívesen.
Egy egész oldalas  cikk foglalkozik a KP = Kamrat Posten magazinban Magyarországgal és a magyar bevándorláspolitikával, kizárólag lejárató hangnemben. Egy Svédországban élő magyar fordította le, amit most változtatás nélkül közlünk.

“NEM a menekültekre”

A magyar kormány nem akar menekülteket befogadni. És az ország antidemokratikussá vált. Most az EU meg akarja büntetni Magyarországot.

A “KP” beszélt Anamaria Dutceac Segesten politológussal, aki európai politikai szakértő a Lundi Egyetemen:
Hogy mit csinált Magyarország kormánya? Magyarországon sok minden történt az elmúlt nyolc évben. Akkor lett Orbán Viktor miniszterelnökké választva.

A kormány egyre nagyobb befolyást gyakorolt ​​az újságokban és a televíziókban elmondottakra és írottakra, és sok tekintetben azt mutatja, hogy nem tartja tiszteletben az emberi jogokat. Az ország kormánya olyan döntéseket hoz, amelyek megsértik az EU több alapértékét.

A legfeltűnőbb dolog az, hogy a menekültekkel milyen rosszul bántak.

Amikor sokan elhagyták Szíriát 2015-ben, az ország egy szögesdrótot állított a határon. A kormány nem akart menekülteket befogadni.

És most Magyarország visszatartja az EU azon törekvését, hogy a felelősségteljesen szétossza azokat, akik Európába érkeznek.

Az ország abszolút nemmel válaszolt még a kis létszámú befogadásra is. Nem valószínű, hogy Magyarországot az EU-ban a szavazati jogok elvesztésével büntetni tudnák.

Annak érdekében, hogy egy országot ilyen módon megbüntessünk, a másik 27-et össze kell fognia.
Magyarország tudja, hogy Lengyelország nem fog szavazni ellenük. Magyarország és Lengyelország ezen a téren együttműködik, mivel Lengyelország nem akar menekülteket fogadni. Magyarországnak ma abszolút nem lenne arra esélye, hogy tagja legyen az EU-nak.

De Magyarország abszolút nem akarja elhagyni az EU-t:  Az országnak túl nagy haszna van az onnan bejövő pénzből.

Az ok, amiért Magyarországon olyan sokan támogatják a kormány menekültpolitikáját, az valószínűleg az, hogy a kormány felkavarta a félelmet a menekültek iránt annak ellenére, hogy az országnak alig van bevándorlója.

A média mint az újság és a tv, részben a kormány irányítása alatt áll és más forrásokat nehéz találni. Különösen, ha az ember nem olvas online vagy angol nyelven.

Ami most történni fog, az az, hogy van egy javaslat, miszerint a tagállamok nem kaphatnak pénzt az EU-tól, ha nem tesznek eleget az uniós szabályoknak.

Ekkor elég lenne, ha a tagállamok kétharmada szavazna.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések