A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitört a botrány Macron diákoknál tartott vitafórumán. Videó!

A francia elnök egy diák vitafórumon vett részt Charles Michel belga miniszterelnökkel. Az eseményt egy tüntető akasztotta meg, aki egy táblát tartott a magasba és a francia kormányt kezdte kritizálni.
A tüntető azt a kérdést tette fel, hogy „miért verik szét a diákjaikat? Miért önök ez egyetlen ország, aki gránátot dob a saját népére?.” Macron szerint ez nonszensz, és nem így van.

A tüntető diákot aztán megpróbálták kivezetni. Macron azonban marasztalta.




„Ez itt a vita helye. Ha megengedi, válaszolnék az osztálytársa vagy kollégája kérdésére aztán az ön is kérdezhet és válaszolok arra is. És kérem ne szórja azokat a papírokat szanaszét, mert valakinek össze kell szednie és ez nem maga lesz” – így a francia elnök.

A francia elnök kétnapos látogatásra érkezett Brüsszelbe, hétfő este a belga királyi család állami vacsoráján vett részt. Az eseményen a francia elnök a királyi pár között foglalt helyet és Belgiumra, Franciaországra és Európára mondott tósztot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések