A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyerekekkel együtt lopta volna el a magyar férfi kocsiját egy migráns

Vádat emelt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség egy szír férfi ellen, aki 2015 tavaszán megpróbált ellopni egy autót. Úgy, hogy a tulajdonos két gyereke benne ült.
A migráns egy utcán várakozó autót nézett ki. Beült a jobb első ülésére. A tulajdonos többször felszólította, hogy távozzon, majd kiszállt a járműből, hogy kiszállítsa – olvasható Takács Péter, megyei főügyész közleményében.

Átmászott a vezetőülésre, hogy elhajtson, de a tulajdonos kirángatta a kormányba kapaszkodó férfit, mindezt a gyerekei szeme láttára. A 12 és 15 éves lányai a hátsó ülésen figyelték, mi történik.

A migráns menekültügyi kérelmének elbírálása miatt volt néhány hétig a Győr melletti Vámosszabadiban. A férfi ellen egyébként európai elfogatóparancs volt érvényben. A körözött szökevény most Németországban van, ahol letartóztatták egy olyan ügyben, amelyet a német hatóságok nem közöltek. A vádlott ellen a magyarországi büntetőeljárás valószínűleg távollétében zárul majd le.

Forrás / A kép illusztráció

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések