A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tovább uszít Orbán ellen a liberáldiktátor. Különös dolgot eszelt ki

Az uniós liberális párt vezetője egy teherautót indít útjára Brüsszelben, ami a város kulcsfontosságú pontjain tűnik majd fel.
Ma délelőtt indítja útjára egy különleges kampány Brüsszelben, amely személyesen Orbán Viktornak üzen – írja a 168 Óra. Guy Verhofstadt, az európai liberális párt, az ALDE európai parlamenti (EP) képviselőcsoportjának vezetője megelégelte az Orbán-kormány és a Fidesz közpénzből finanszírozott médiakampányait, amelyek az EU értékeit támadják: egy Orbán Viktornak és a Fidesznek szóló különleges üzenettel válaszol, ami egy teherautóra szerelt hirdetőtáblán fog felbukkanni Brüsszelben.

A portál a Politico hírlevele alapján azt írja, erről levélben tájékoztatta Verhofstadt a liberális EP-képviselőket. A hírlevél szerint Verhofstadt megelégelte az ellene, és Judith Sargentini ellen folyó támadásokat.

A teherautó ma negyed 12-kor indul a brüsszeli Luxembourg térről, amely az Európai parlament brüsszeli épületének főbejáratához közeli tér, majd elmegy az Európai Néppárt székházához, a magyar nagykövetséghez, de érinti az Európai Tanács és az Európai Bizottság épületét is.

A cikk szerint a teherautó nem csak Brüsszelben, de a magyar utakon is fellelhető majd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések