A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Várkonyi Andrea kifakadt: "Nem fogok rosszat mondani Gáborról"

A műsorvezető meglepő kijelentést tett.
A héten szántotta fel a bulvársajtót a hír: Szakított Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Ráadásul a különválás nem újkeletű, már több hónapja, hogy különváltak útjaik, Andi akkor el is költözött Gábortól. A legutóbbi hírek szerint már mindketten új partner oldalán folytatják, ám a történtek ellenére Andi továbbra sem fogja ekézni volt élettársát. El is mondta, miért.


"Nem fér bele, hogy a gyerekem apjáról bármiféle rosszat mondjak, nem is fogok. Őszintén mondom, én még mindig szeretem őt, mint embert. Már nem új a helyzet nekem, ugyanis hónapokkal ezelőtt szakítottam, illletve költöztem el, és talán pont ezért úgy érzem, hogy a neheze már lezajlott" – nyilatkozta a Lokálnak Várkonyi Andrea, aki mindent annak rendel alá, hogy kislánya, Nóri a lehető legkevesebbet fogjon fel ebből az egészből, ami most a bulvárban történik. Erről a következőt mondta:
Igyekszünk kialakítani mindent úgy Nórival, ahogy az a legjobb, mert nekem ő a legfontosabb. Szeretném, ha nyugodt élete lenne, már olvas ő is és a korosztálya is, a saját eszközeimmel próbálom ennek az egésznek nem kitenni. Az is természetes, hogy nem szidjuk egymást Gáborral, azt hiszem, nem lehet olyan helyzet semmilyen körülmények között, hogy az egyik szülő a másikat szidja a gyereknek – mondta a lapnak a műsorvezetőnő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések