A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drámai vallomás Szabó Győzőtől: így fogadták a gyermekei, hogy kistestvérük születik

A színész számára nagyon fontosak a gyerekei: Szabó Győző elárulta, csemetéi hogyan fogadták a hírt, hogy kistestvérük születik!
A színész számára fontos, hogy apaként pont ugyanúgy helyt tudjon állni, mint ahogy a munkában, ám szerinte nem egyszerű megoldani, hogy a családjával is elegendő időt töltsön. Szabó Győző egy lány és egy fiú gyermek édesapjának mondhatja magát, második kisfia pedig már úton van, de A mi kis falunk című sorozat szereplője úgy véli, lányos apának lenni sokkal egyszerűbb.

- Lehet, hogy ez csak azon múlik, Bori nagyon jó természetű kisgyerek volt. Most már egyáltalán nem kicsi: 21 éves. Szerencsére sokat látjuk egymást, mert az éttermemben dolgozik. [...] Lazább apuka voltam, amikor ő volt kicsi, vele soha nem kellett balhézni, soha nem volt szükség arra, hogy megemeljem a hangom, soha nem volt sírás-rívás, hisztizés. Viszont azt is tudom, hogy sok mindent meg kellett nekem bocsátania. Legfőképpen azt, hogy elváltam az édesanyjától, valamint az ezzel kapcsolatos dolgokat. Szerencsére azt azért elmondhatom, hogy az anyukájával baráti a viszonyunk, mindent meg tudunk beszélni, ami Borival kapcsolatos – mesélte a Best magazinnak Szabó Győző, akinek a fia egészen más, mint Borihoz. A családjuk pedig nem sokára bővül, Rezes Judittal ugyanis második közös gyermeküket várják.

- Mindketten nagyon boldogok voltak, hogy kistestvérük érkezik. A lányomnak ugyan már van egy féltestvére Misi személyében, akit édesként kezel, de amikor ő született, még kevésbé tudott mit kezdeni a helyzettel, mint most, amikor már felnőtt. Ráadásul az is boldoggá teszi, hogy látja, Judittal mennyire örülünk a kicsinek – mondta a magazinnak a színész.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések