A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor megizzasztására készült a DK-s politikus a parlamentben, de különös bukta lett belőle

A Gyurcsány-párti Hajdu László hétfőn veretes beszéddel készült a Parlamenben, és reménykedett, hogy megszorongatja a miniszterelnököt az azonnali kérdésével, azonban ez a terv csúnyán dugába dőlt. Pedig el kell ismerni, hogy a volt XV. kerületi polgármester mindent megtett, vörös fejjel izzadt, küszködött és szenvedett, hogy egy épkézláb mondatot ki tudjon sajtolni magából, ebben a küzdelemben azonban, minden igyekezet ellenére alulmaradt. 
A kétperces időkeretet ugyan sikerült kitöltenie szavakkal, de hogy pontosan miben is akart megnyilvánulni, azt rajta kívül senki nem tudta megfejteni – de lehet hogy maga sem. Lehetséges, hogy az ülés előtt a pártelnökkel alaposan és hosszan rákészültek a beszédre, hiszen Gyurcsány száját is elhagyták hasonlóan értékes szónoklatok a közelmúltban a kígyózó kígyókról és a prímszámokról is.

Hajdu felszólalása amúgy hatalmas sikert ért el. A végén már láthatóan a teljes Fidesz-frakció neki szurkolt, hogy föl tudja tenni a kérdést, vagy legalább le tudjon ülni.

Az első nem igazán sikerült, a másik viszont igen, amiért hatalmas tapsot kapott a kormánypárti képviselőktől.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések