A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt a vég! Hadat üzentek a svédeknek a migránsok

A város, az or­szág, itt min­den a miénk! – mond­ják a migránsok. Köz­ben meg­ala­kult az első mig­ráns­párt is, a ve­ze­tője egy pa­lesz­tin be­ván­dorló.
Ugye emlékeznek még erre a mondatra: “Ha valakinek baja van azzal, ahogy mi megváltoztatjuk Hollandiát, el lehet menni” – jelentette ki a DENK nevű holland muszlim párt vezetője Tunahan Kuzu augusztus elején. Már akkor látszott, hogy minden nyugati országban, ahol csak lehet, meg fognak alakulni az iszlámon alapuló pártok és azok a bevándorlók, akiknek joguk lesz szavazni, nem a szocialistákhoz vagy a liberálisokhoz fognak csatlakozni, hanem a saját iszlám pártjukhoz.

Nos a Svédországba érkezett palesztinok megalakították a bevándorlók pártját – írta a Wochenblick. A vezetője Hussam Alkoblaw, a párt neve pedig New Coalition Collection (NKS).

Mivel pedig a migrációellenes Svéd Demokraták előre törtek a szeptemberi választásokon, válaszként az országban élő bevándorlók most ellenállást hirdettek a “rasszista svédek” ellen. “Hisszük, hogy saját hangunk lesz” – mondta Miriam Negash, a kezdeményezés társalapítója. Sokan vagyunk Malmöben, több mint 30 százaléknyian, nem kell félnünk az utcákon – mondta.

Az ellenállás megalapításakor több száz ember gyűlt össze Malmö egyik no-go zónájában. Onnan utaznak majd Stockholmba a következő szlogenekkel, mint: „Egész Malmö gyűlöli a rasszistákat”, „a város, az ország, minden a miénk” és „helyettünk ezt senki nem fogja megcsinálni”… Számos arab nyelvű poszter is készült már.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések