A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb borzalmas csecsemőgyilkosság Magyarországon

Megerőszakolta saját lányát, majd a feleségével együtt kegyetlen módon végzett a csecsemővel egy borsodi férfi. A kisbaba négy órás haláltusa után hunyt el.
Még a hallgatóságot is sokkolta az az eset, amely alig egy éve robbant ki a miskolci bíróságon.

Eszerint egy borsodi apa közel tíz éven keresztül fajtalankodott saját, vér szerinti kislányával. A gyermekét rendszeresen erőszakolta, méghozzá úgy, hogy a felesége tudott erről, mégsem lépett közbe soha. Itt azonban még nem volt vége a történetnek, ugyanis az apa végül teherbe ejtette lányát.

Feleségével rábeszélték, hogy hazudjon az apa kilétéről. A megfélemlített gyerek így is tett, a csecsemőt így apa nélkül anyakönyvezték.

Hamarosan viszont megint teherbe ejtette az apja, feleségével együtt azonban úgy döntöttek, hogy véget vetnek a gyermek életének. Így közvetlen a szülés után az élve született, tökéletesen egészséges kisbabát egy ruhába tekerték, egy táskába tették, amit az ágyneműtartóba rejtettek. Az ártatlan kisbaba közel négy órás haláltusa után végül az ágyneműtartóban meghalt.

A gyilkosságra csak később derült fény, ezután azonban az egész családot, köztük apát, lányát és a feleséget is vád alá helyezték. Sorsukról csütörtökön hoznak majd határozatot.

A kép illusztráció!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések