A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Briliáns válasz egy muszlim nőnek

Videó! Ennyire profin és elegánsan még soha senki sem tette helyre az ideológiai háború kérdését!
Az is elgondolkodtató kérdés, hogy ugyanezeket a kérdéseket, vajon feltehette volna egy keresztény ember, az élete kockáztatása nélkül, egy iszlamista országban?

Álljon itt ​Brigitte Gabriel briliáns válasza egy muszlim nőnek.


Ma 1,2 milliárd muszlim van a földön. Természetesen nem mindegyik radikális! A legtöbbjük békés ember. A radikálisok számát 15-25 %-ra becsülik a hírszerző szolgálatok jelentései alapján szerte a világon. Ez alapján a muszlimok 75%-a békés ember.

De amikor a muzulmán lakosság 15-25%-át nézzük a világon, az 180-300 millió olyan embert jelent, akik elkötelezettek a nyugati világ megsemmisítése mellett. Ennyien laknak az Egyesült Államokban.

Tehát miért aggódjunk a radikális 15-25% miatt? Mert a radikálisak gyilkolnak, mert ők fejeznek le embereket és hajtanak végre vérengzéseket.

Amikor végignézünk a történelmen, amikor megnézünk mindent, amire a történelem tanít,azt látjuk, hogy a legtöbb német békés volt, és mégis a nácik diktálták a napirendet, és ennek eredményeképp 60 millió ember halt meg, 14 millió koncentrációs táborokban, 6 millió zsidó volt.

A békés többség lényegtelen volt.

Oroszországban a legtöbb orosz szintén békés volt, mégis, az oroszok képesek voltak 20 millió embert megölni.

A békés többség lényegtelen volt.

Amikor Kínát nézzük, a legtöbb kínai is békés volt, mégis, a kínaiak képesek voltak 70 millió embert megölni.

A békés többség lényegtelen volt.

Japánban, a második világháború előtt, a legtöbb japán szintén békés volt. Mégis Japán végig tudta mészárolni magát Délkelet-Ázsián, megölve 12 millió embert, a legtöbbjüket bajonettel és lapáttal.

A békés többség lényegtelen volt.

2001. szeptember 11-én, 2,3 millió arab muszlim élt Amerikában. 19 gépeltérítő kellett, 19 radikális, hogy Amerikát térdre kényszerítse, megsemmisítse a Világkereskedelmi Központot, megtámadja a Pentagont, és megöljön majdnem 3 ezer amerikait.

A békés többség lényegtelen volt.
(…)

Az is elgondolkodtató kérdés, hogy ugyanezeket a kérdéseket, vajon feltehette volna egy keresztény ember, az élete kockáztatása nélkül, egy iszlamista országban? Főleg egy nő…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések