A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így néz ki ma a Vad angyal szívtiprója - Facundo Arana már háromgyerekes apuka

Facundo Arana még ma is meglehetősen sármos.
A dél-amerikai szappanoperák egyik gyöngyszeme volt az 1999-ben induló Vad angyal, melynek főszerepét Natalia Oreiro játszotta. Milagros szerepe világhírűvé tette a színésznőt, de az argentin sorozat az Ivo Di Carlót alakító Facundo Aranának is komoly népszerűséget hozott.

Facundo Aranát félig argentin, félig német származása tette egzotikussá a dél-amerikai sorozatszínészek között. A Vad angyalt követően is számos szappanoperában kapott szerepet, köztük a 2001-es Yagóban, a 2006-os Te vagy az életemben, vagy a Mosolyt kérek!-ben, melyet 2011-ben vetítettek. Nyughatatlan természete miatt korábban többször összetűzésbe került a rendőrséggel, ám az elmúlt években csillapodni látszik. 2007-ben ismerkedett meg mostani feleségével, a modell-műsorvezető Maria Susinivel, akivel nagy harmóniában nevelik három gyermeküket. A következő képeken megmutatjuk, hogy néz ki ma a Vad angyal szívtiprója.
Facundo Arana 27 évesen a Vad angyal forgatása idején és napjainkban. A sármos színész már 46 éves.
Ikerfiaik, Yaco és Moro 2009-ben születtek.
Feleségével három gyermeket nevelnek: India nevű kislányuk pusztán egy évvel idősebb az ikreknél.
A színészet mellett a zenélést is csaknem hivatásszerűen űzi.
A kissé őszes-kócos, de még mindig jóképű színész lelkes hobbifotós.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések