Kedvelj és ajánlj minket a facebookon is

Beraking News

Hirdetés

62 év után került elő a szupermodell nővére - Így találtak egymásra

Janice Dickinson nem is tudta, hogy van egy testvére.
Janice Dickinson a világ egyik első szupermodellje volt, aki két lánytestvérével nőtt fel, Debbie-vel és Alexis-szel. Egyikük sem sejthette azonban, hogy nem hárman, hanem négyen vannak - ezt az apjuk hat évtizeden át titkolta előlük.

A 84 éves Gloria - becenevén Bunny - Dickinson a lányok édesapjának előző házassága során született, ő azonban sohasem számolt be nekik arról, hogy van egy féltestvérük. A lányok úgy találtak egymásra, hogy Bunny unokaöccse családfakutatást végzett, így derült ki, hogy Samuel Ray Dickinsonnak van még Bunny-n kívül három lánya. Bunny-nak sohasem volt kapcsolata az apjával, Samuel egyik legjobb barátja, Alwin Brown nevelte fel őt saját gyermekeként.

A dédnagymamakorú nő azonnal kapcsolatba lépett velük, most pedig végre először találkoztak is egymással. Sajnos a legfiatalabb Dickinson testvér, Debbie nem tudott részt venni a találkozón, bár azóta ő is megismerte az eltitkolt nővérét. Janice, Alexis és Bunny a Plaza Hotelben találkoztak, hogy együtt reggelizzenek. Persze, volt nagy sírás-rívás és ölelkezés - erről a modell mesélt a Daily Mailnek:
- Csodálatos volt találkozni vele, fantasztikus. Olyan boldog vagyok, mintha lebegnék! Ez a legőrületesebb dolog, ami valaha történt velem, pedig velem aztán rengeteg dolog történt - mesélte nevetve a lapnak.

Bunny-t is megszólaltatták, akit szintén sokként ért a hír, hogy van három testvére:
- Amikor az unokaöcsém elém tette a kutatása eredményét, ledöbbentem. Aztán annyit mondtam neki: én tudom, ki az a Janice Dickinson. Nagyon vicces, mert sokszor néztem őt a tévében, és mindig éreztem egyfajta kötődést, minden látszólagos ok nélkül. Persze azonnal írtam nekik, mindhármójuknak. Fel is hívtak telefonon, és azonnal egymásra találtunk - mesélte meghatottan az idős nő.
Janice Dickinson is közbeszólt:
- Amint először beszéltem Bunny-val, rögtön tudtam, hogy a testvérem. Pont olyan hangja van, mint nekünk. És persze, minden Dickinson lány magas, texasi szépség. Nagyon jó volt vele beszélni, azonnal éreztem a kötődést. Órákon keresztül csacsogtunk, olyanok voltunk, mint a borsó meg a héja - mesélte a szupermodell.

Nincsenek megjegyzések