A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gordon Ramsay lánya igazi bombázó - Holly már 18 éves

Holly Ramsay mára igazi Instagram-sztárrá nőtte ki magát.
Gordon Ramsay skót sztárszakács nem pusztán több Michelin-csillag tulajdonosa, és a Brit Birodalom Érdemrendjének kitüntetettje, de négyszeres édesapa is.

A konyha ördöge feleségével, Tana Ramsay-vel három lányt és egy fiút nevel. Középső lánya, a 18 éves Holly az elmúlt években gyönyörű nővé érett.

Gordon Ramsay és felesége 1996-ban házasodtak össze, és két évvel később már meg is született legidősebb lányuk, Megan. Őt követte 2000-ben az ikerpár, Holly és Jack, majd újabb két évvel később megérkezett Matilda is. Míg Jack édesapjuk kiköpött mása, addig ikertestvére inkább édesanyjukra emlékeztet. Holly mára igazi Instagram-sztárrá nőtte ki magát, 185 ezer követője van. Nézd meg a következő képeken Gordon Ramsay középső lányát!
Szüleivel gyakran jelenik meg nyilvános sajtóeseményeken, ahol nemritkán ámulatba ejti a közönséget.
Holly és Jack a Nagy Gatsby stílusában ünnepelték idén 18. születésnapjukat.
A hétköznapokon persze ő is inkább az egyszerűbb viseletet kedveli.
A nyári szünetben Holly ilyen szexi képeket is feltöltött Instagram-oldalára.
Gordon Ramsay jobbján legidősebb lánya, Megan, a kép közepén a legfiatalabb, Matilda és édesanyjuk, Tana, a kép jobb oldalán pedig az ikrek, Holly és Jack.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések