A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fetás krémmel töltött paprika: pillanatok alatt kész

A fetás krémmel töltött paprika kiváló előétel vagy könnyű vacsora is lehet.
Percek alatt összedobod a fetás krémmel töltött paprikát, igaz, érdemes pihentetni a hűtőben. Önmagában vagy friss péksüteménnyel is kitűnő. Variáld kedvedre, feldobatod még a krémet oregánóval, bazsalikommal, és sajtot is szórhatsz a tetejére.

Hozzávalók:

6 db paprika
20 dkg feta sajt
3 evőkanál tejföl
3 szál újhagyma
3 szelet bacon
2 gerezd fokhagyma
bors
petrezselyem

Elkészítés:

Válogass húsosabb paprikákat, majd mosd meg, és csepegtesd le. Vágd félbe, csumázd ki, és távolítsd el a magházat. Ügyelj, hogy a paprika ne sérüljön meg. A fetát törd össze villával, lazítsd tejföllel, majd ízesítsd borssal, zúzott fokhagymával, aprított újhagymával és kis darabokra vágott petrezselyemmel. Keverd hozzá a felkockázott bacont. Kóstold meg, ha szükséges, dobj még hozzá sót, esetleg más fűszert. A paprikát egy evőkanállal töltsd meg a fetás krémmel. Tedd a hűtőbe egy-két órára, hogy az ízek jól összeérjenek, és behűtve tálald. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések