A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A tiszavasvári tolvaj a nyitott ablakon mászott be, hogy élelmet és alkoholt lopjon! De vitt mást is...

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája 2018. szeptember 13-án kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult eljárásban elrendelte K. J. gyanúsított letartóztatását.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. június 26-án éjszaka Tiszavasváriban bemászott egy ingatlan bukóra nyitva hagyott ablakán a pincébe. Az ott lévő hűtőszekrényből eltulajdonított különböző, fagyasztott élelmiszereket és szeszes italokat. 

Innen feljutott a lakótérbe, és a szobákból arany ékszereket, karórákat, készpénzt és laptopot vett magához. Ezután kiment a fészerbe, és az ott lévő két kerékpárral, valamint a megszerzett zsákmányával távozott az ingatlanból. Az eltulajdonított tárgyak értéke meghaladja a 300 ezer forintot.

A bíróság álláspontja szerint – mivel a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított a bűncselekményt jogerősen kiszabott büntetés hatálya alatt követte el – alaposan lehet tartani attól, hogy az eljárás jelenlegi szakaszában újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A kényszerintézkedéssel elérni kívánt célok csak a gyanúsított letartóztatásával biztosíthatók.

A végzés végleges.

Nyíregyházi Törvényszék

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések