Kedvelj és ajánlj minket a facebookon is

Beraking News

Hirdetés

Svédország alaptalanul kritizálja Magyarország migrációs politikáját

Budapest - A bevándorláspárti svéd kormány alaptalanul kritizálja Magyarország migrációs politikáját - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken.
Menczer Tamás szerint a svéd külügyminiszter hamisan állította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter a demokrácia ellen lépnek fel.

A keddi olasz-magyar megbeszélés résztvevői igazi demokraták, hiszen ők testesítik meg az európai emberek akaratát amikor az illegális bevándorlás ellen harcolnak. - fűzte hozzá.

Elmondta: míg az európai parlamenti választások közeledtével a politikusok két csoportra szakadtak, a bevándorlást támogató és azt megállítani akaró politikusok csoportjára, addig az európai emberek egységes véleményen vannak, nem kérnek az illegális bevándorlásból.

Az elmúlt időszak nemzeti választásain - Olaszországban, Németországban, Szlovéniában és Magyarországon - a választók már megmutatták akaratukat - tette hozzá Menczer Tamás.

MTI

Nincsenek megjegyzések