A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszületett Oláh Gergő kislánya - Meg is mutatta a tündéri Annát

Megszületett Oláh Gergő negyedik gyermeke.
Megszületett Oláh Gergő negyedik gyermeke. Az örömhírt maga az énekes osztotta meg Instagram-oldalán. 

A tündéri Annát már haza is vitték, a videót otthonukból osztotta meg. "Örömmel és büszkén osztom meg veletek, hogy ma már hazahoztam a kicsi lányomat és a világ legerősebb Anyukáját! Mindketten jól vannak, mindketten gyönyörűek!" - írta az ősszel harmincadik születésnapját ünneplő énekes a videó mellé.


Oláh Gergő április elején is a közösségi oldalán jelentette be egy cuki és egyben vicces fotóval, hogy a felesége, Niki ismét babát vár. Karla lányuk már iskolás, Denisz óvodás, a 2015 novemberében született Nolen Gergő pedig hamarosan hároméves lesz.


Oláh Gergő nemcsak édesapaként néz új feladatok elé: az RTL Klub őszi nagy durranásában, a Szenzációs Négyes című sztáros vetélkedőben a húszas éveiben járó csapat tagjaként vesz részt a generációk csatájában Michl Juli, Szabó Zsófi és Szalay Bence oldalán. Azt mondta, szereti a csapatjátékokat, ezért örült a felkérésnek, mert ebben a műsorban nem egyének versenyeznek, hanem csapatok. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések