A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sarka Kata melleit hangsúlyozó ruhában - Visszatért a dögös darabokhoz

Sarka Kata visszatalált a nagyon szexi ruhadarabokhoz.
Sarka Kata a 2018-as évet visszafogottan nyitotta, a közösségi oldalaira is csak ritkán posztolt magáról vagy az életéről fotót. A nyár azonban változást hozott: úgy tűnik, egyre felszabadultabb. A nyaraláson készült fotója mellett most először azt is elárulta, hogy a szerelmével és a gyerekeivel vakációzik, rátalált egy másik új szerelemre, a futásra is, szőkés hajszínre váltott, és nem utolsósorban visszatért a nagyon dögös ruhákhoz. 

Friss fotóján egy olyan farmerruhát visel, melynek láttán akaratlanul is minden tekintet a szexi dekoltázsára vándorol. A kommentelők nem győzik dicsérni, micsoda bombázó. Volt, aki azt írta, kis híján infarktust kapott a kép láttán. Szerintük az is látszik rajta, hogy most talált igazán magára, süt róla, hogy jól érzi magát a bőrében.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös, a tekinteteket főként a mellére terelő ruhákkal lepte meg rajongóit az Instagram-oldalán. 






Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések