Hirdessen itt

Kulcsár Edina titkos esküvője - Gyönyörű menyasszony volt a szűk körű lagziban

Kulcsár Edina kisfia születése előtt összeházasodott Csutival.
Kulcsár Edina és Csuti kisfiuk születése előtt titokban összeházasodtak. Szűk körben, mindössze 16 fő jelenlétében, a nyilvánosság teljes kizárásával mondták ki a boldogító igent - adta hírül címlapján a Best magazin. 

A többi idei sztáresküvővel ellentétben az egykori szépségkirálynő és szerelme nem verték nagydobra, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, csak a legközelebbi családtagok és barátok vettek részt a ceremónián. 

- Egy hirtelen ötletből indult ki az egész, pár hete, egy pénteki napon találtuk ki, hogy kimondjuk a boldogító igent, és néhány nappal később már túl is voltunk rajta. Eredetileg ki kell várni a kötelező, harmincnapos türelmi időt, mielőtt hivatalosan összeadják a párokat, de, mivel babát várok, csak be kellett mutatnom a várandóssági kiskönyvemet, és már nem volt előttünk akadály - mesélte az újdonsült feleség a hetilapnak, mely exkluzív fotókat és részleteket közölt a nagy napról. 


A modell és műsorvezető azt is elárulta, hogy, mint minden lány, ő is arról álmodott, hogy hosszú, bő, fehér menyasszonyi ruhában megy férjhez, ami így is lett, igaz, de a babapocakja miatt szolidabb ruhát választott. A férjével azt tervezik, hogy, miután megszületett a kisfiuk, Medox, és Edina visszanyerte a szülés előtti alakját, tartanak egy második, templomi esküvőt is, mert most csak a polgári szertartás szerint keltek egybe, a kismamának ugyanis fontos volt, hogy a kisfia házasságban szülessen meg. 


- Azt tervezzük, hogy megvárjuk, amíg Medox megtanul járni, és ő hozza majd az oltárhoz a gyűrűt - mondta a 27 éves sztár. 

Kulcsár Edina azt is megosztotta a Best olvasóival, hogy kalandos volt, ahogy eljutott az esküvőre: saját magát sminkelte, a ruháját pedig az édesanyja adta rá a dédmamája lakásában, csak azzal nem számoltak, hogy a légkondi nélküli lakásban folyni fog róla a víz. Ráadásul, miután elindultak, bent ragadtak a ház folyosóján, a kulcsuk nem nyitotta a zárat. Végül úgy kellett az ajtót feltörni. A ceremóniára végül időben odaértek, Kulcsár Edinát az édesanyja kísérte az oltárhoz. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések