A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt a Canon eddigi legkisebb és legkönnyebb fotónyomtatója

A Canon Europe bemutatta a pillekönnyű, zsebméretű Zoemini nyomtatót. A ZINK™ (zéró tinta) technológiát alkalmazó nyomtató Bluetooth® kapcsolat segítségével pillanatokon belül zökkenőmentesen kapcsolódik a Canon Mini Print applikációhoz, így perceken belül kinyomtathatjuk a mobileszközökkel készített vagy a közösségi oldalakról letöltött kedvenc, 5 x 7.6 cm (2x3”) méretű képeinket.
A Zoemini nyomtatóhoz az iOS és Android áruházakból 2018. szeptember 5-től ingyenesen letölthető a Canon Mini Print alkalmazás, amelyben számos trendi szűrő, keret és AR-effektus teszi a képeinket még fantáziadúsabbá. Sőt, ha öntapadós fotópapírra nyomtatunk, mindennapi használati tárgyainkat vagy környezetünket is dekorálhatjuk, személyesebbé varázsolhatjuk (például a laptopunkat, mobiltelefonunk védőtokját, de akár a szoba falát is). A Mini Print alkalmazás mozaikkép és kollázs opciókat is tartalmaz, amelyekkel több nyomtatott képből álló, nagyobb posztert is ügyeskedhetünk magunknak. A retro szelfiktől kezdve a játékos állatfejes szűrőkig, a Zoemini igazán egyedi képeket nyomtat nekünk. Az Instagram és a Facebook mellett a Mini Print app segítségével a Google Photos és Dropbox alkalmazásokhoz is kapcsolódhat a kis nyomtatónk.
A Zoemini ZINK™ technológiát alkalmaz, vagyis nincs szüksége tintára / Fotó: Canon
A tölthető elemmel működő nyomtatóhoz 10 darabos ZINK™ fotópapír kezdőcsomag is jár (lehúzható papírral fedett öntapadós hátú, vízálló és eltéphetetlen fotópapír). A fotópapír külön 20 vagy 50 darabos csomagokban lesz kapható. Ez a kompakt és ügyes kis eszköz kényelmesen elfér egy kézitáskában, avagy a zsebünkben. Méretei: 118 mm x 82 mm x 19 mm. Súlya csupán 160 g. Szeptembertől három, igazán divatos színben választható: rosegold/fehér, fehér/ezüst és fekete/palaszürke.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések