A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Idd naponta kétszer, és beindul a fogyás! A céklaital receptje

Vesd be a cékla emésztést serkentő, méregtelenítő erejét a fogyókúra ideje alatt is!
A céklával leginkább ecetes-cukros lé formájában találkozhatsz a rántott hús mellett, pedig a vörös gumós növény jóval sokoldalúbb ennél.

A belőle készült ivólé méregtelenítő hatású, hasznodra van a fogyókúra során, és - nem mellékesen - még finom is. Napi két pohár céklalé serkenti az anyagcserét, illetve támogatja a zsírégető folyamatokat.

A növény a benne lévő betainnak köszönheti vörös színét, ez a vegyület többek között támogatja a zsírok lebontási folyamatait, és méregtelenítő tulajdonsággal bír. A cékla egészségügyi és fogyást segítő hatásairól bővebben olvashatsz korábbi cikkünkben!

Hozzávalók a céklaitalhoz

- 1 közepes megtisztított céklagumó
- 1 kimagozott, hámozott alma
- 1 megtisztított sárgarépa
- Pár csepp citrom
- 1 dl víz

A feldarabolt céklagumót tedd gyümölcscentrifugába. A levét önmagában is fogyaszthatod, de még jobb, ha adsz hozzá almát és sárgarépát is. Az így kapott italt hígíthatod  egy deci vízzel -, illetve adhatsz hozzá ízesítésként pár csepp citromot is. Ha nincs gyümölcscentrifugád, használhatod a turmixgépet is, de ebben az esetben jóval rostosabb eredményt kapsz, amit majd le kell szűrnöd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések