A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hétvégi horoszkóp (szeptember 1-2.)

Az Ikreknek ezen a hétvégén az a dolguk, hogy meglássák az élet naposabbik oldalát, és űzzék el a pesszimista énjüket. Az Oroszlánokat az élet idegenek közé sodorhatja, ne meneküljenek el az ismerkedés lehetősége elől. A vízöntők életében pedig változásokat ígér ez a két nap. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ha eredetileg úgy tervezted, hogy a hétvégét pihenéssel, lazsálással töltöd, - akkor erről az elképzelésről gyorsan mondj le! Nagyon úgy tűnik szombat reggel, hogy a béke és a csend megteremtésével a környezetedben élők egyáltalán nem fognak egyet érteni, így pedig aktivitásra sarkallnak, már-már piszkálnak. Váratlan lehetőség híre jut el hozzád, s ha ezzel nem élsz most, akkor hétfőn már nem lesz rá módod! Ez amolyan „most vagy soha" alkalom. Valamilyen különleges bravúrt vihetsz véghez, az égiek kérik, hogy élj ezzel! Jusson eszedbe, hogy most csak egy hétvégét áldozol fel, amúgy pedig a nagy lehetőségtől esnél el.

Bika

A kedélyállapotod emelkedett, nem fárasztott ki a sok tennivaló, sőt! Egyenesen feltöltötted tested és lelked többlet energiával, így végre olyan dolgokat engedhetsz meg magadnak a hétvége során, melyekre régóta csak ácsingózol. Ezen a két napon megnyílik előtted egy új kapu, lépd hát át a küszöbét, mert így végleg a nyertesek táborába fogsz tartozni. Legyen szó szerelemről, egy utazásról, egy érdekes élményről – egyszerűen minden jól alakul. Mivel anyagiakkal kapcsolatban mostanában többször is megakadtál, ezért bátran kérj külső segítséget valamely bizalmasodtól. Megkapod a szükséges instrukciókat.

Ikrek

Nagyon sok és különféle bizonytalansági tényező nehezítette a hét eddigi napjait, s úgy tűnhet, még mindig nem értél végére a tennivalóknak. Mivel nem leszel abban biztos, hogy tényleg helyes és észszerű döntéseket hoztál különféle ügyeiddel összefüggésben, ezért az előtted álló hétvégén igen sokat fogsz morfondírozni azon, hogy a számodra mik a valóban fontos és lényeges dolgok. Ha őszinte leszel önmagadhoz, meglepő válaszokra juthatsz. Igyekezz meglátni végre az élet naposabbik oldalát, a pesszimista énedet űzd messzire. Egy Ikrek és a negatív gondolatok? Soha többé!

Rák

Ezen a hétvégén nem terveztél semmi különös dolgot, programot, találkozót? Nem számítasz átütő élményekre, jelentős sikerekre, vagy épp elismerésekre? Inkább passzív, pihenős órákat szeretnél megélni? Bizony, jól döntesz, amikor a csend és a béke légkörének adsz teret. Ugyanakkor persze a nagy nyugalom nem feltétlenül marad tartós, váratlanul egy igen érdekes szituációval szembesülhetsz. Amennyiben a körülményeknek megfelelően használod ki a váratlan lehetőséget, akkor azt tapasztalhatod, hogy kiváló mód nyílik arra, hogy gyökeresen változtass mindennapjaidon, s pozitív eredményeket zsebelj be.

Oroszlán

Két dolgot azon nyomban messzire kell száműznöd a fejedből, amennyiben nem akarod elrontani a hétvégéd hangulatát: az egyik a kedvetlenség bármely formája, a másik a féltékenykedés. Mindkettő meglehetősen kellemetlen tulajdonság tud lenni, s ha párban járnak, annak rossz vége lehet. Környezeted sem fogja tolerálni, ha bármelyikkel előhozakodsz. Ne hagyd, hogy eluralkodjon akármelyik érzés! Könnyen megeshet, hogy az élet idegenek közé sodor, ezt vedd lehetőségnek, ne menekülj el az ismerkedés elől. Inkább örülj a mindennapok szépségének, az apró örömöknek.

Szűz

Nagyszerű hétvége áll előtted, bármi megtörténhet, akárhol járj, élvezd a társaságot, ismerkedj, megéri járatlan utakat felfedezni. Éld meg a mindennapok szépségét, és mellőzd annak gondolatát, hogy már szeptember van. Tele vagy vitalitással és jókedvvel, ez megadja a hétvége pozitív irányvonalát. Senki nem tudja, és talán nem is akarja elrontani a kedélyállapotodat, még a morcos szomszédot vagy kedvetlen eladót is felvidítod. Már-már kihívás lehet számodra mások hangulatának javítása. A gondolataid vasárnap viszont már egy konkrét ügy körül járnak, egy nagyszabású dolog megvalósítása kerül előtérbe, hagyd szabadon járkálni a fantáziádat.

Mérleg

Ezen a hétvégén nagyon érzékeny leszel, figyelemre áhítozol, emellett romantikára és kedvességre éhezel, s hab a tortán, hogy kiválóan ráérzel arra, mire vágynak mások. Használd ki ezt a csodálatos képességedet arra, hogy örömöt okozz és jót tegyél másokkal, meglepetéseket okozz szeretteidnek, vagy akár idegeneknek! Figyeld meg, milyen hálásak lesznek odaadásodért. Mások körbeugrálása mellett természetesen keresd a módját annak, hogy pihenj, lazíts, s elmélkedj, biztos jó úton jársz-e, vagy kellene-e valamin változtatnod mostanság?

Skorpió

Nincs komoly terved erre a hétvégére? Tudod, mit? Ez tán nem is baj! Csak úgy tengsz-lengsz egy kicsit? Ez a terv? Akkor biztosan jó lesz minden! Néha igenis szükség van arra, hogy háttérbe húzódj, elzárkózz a világ zajától, s meghallgasd végre a saját gondolataidat! Elmélkedj a múlton, elemezd ki a jelent, tűnődj el a hibákon, s tervezd meg a közeli jövőt, hisz bizony már itt is van szeptember hava. Ehhez kapcsold ki a mobilt, de még a TV-t és a rádiót is száműzheted átmenetileg életedből, hogy semmi ne zökkentsen ki békés állapotodból. Így lesz teljes a csend, mely segíti a nagyszerű gondolatok megszületését.

Nyilas

Az a titkos vágyad, hogy ez a hétvége tényleg és kizárólagosan a pihenésről, a lazsálásról, a hobbidról, esetleg a közeli rokonokról, barátokról szóljon? Szeretnél elsősorban önmagaddal és álmaid megvalósításával törődni? Mindezt úgy, hogy közben a fontos embereket sem szorítod háttérbe? Jó lenne... és ez nem csak vágy, hát tegyél az ügyért! Ha vannak kötelezettségeid, gyorsan rendezd el azokat, hisz az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Okosan cselekedj, s időben húzd meg a határt, ne engedd, hogy extra feladatokat sózzon bárki a nyakadba. Találd meg az aktív és a passzív állapot közt az arany középutat!

Bak

Régi, titkos álmod egy különleges hétvége? Egyedi programmal vagy egy szuper randival? Mivel elérkezett végérvényesen a nyár vége, így pedig szeptember kezdete, hát inspirálódj! Tégy valami formabontót, egyedit. Jó lesz majd később, a ridegebb őszi napokon visszagondolni erre a hétvégére, amikor letetted valaminek az alapkövét. Nem az a lényeg, hogy hol töltöd ezt a hétvégét, sokkalta inkább az, hogy olyan közeget válassz magadnak, olyan társasággal, mely teljes mértékben megfelel terveidnek és elvárásaidnak. Jó, ha tudsz nekik adni, s ők is viszonozzák pozitív szándékaidat. Ha nyugalom után áhítozol, akkor csatlakozz egy meditációs hétvégéhez. Most minden belefér az életedbe: tánc, mulatozás, kedved szerint.

Vízöntő

Régóta foglalkoztat az a kérdés, miként lendülj túl egy holtponton, ami régóta visszahúz és gátol az önmegvalósításban. Egy adott életterületen megrekedtél? Bárhogy próbálkoztál, igyekeztél, nem sikerült változást elérned? Ám ez a két nap változást ígér, egy lehetőséget arra, hogy megszabadulj a béklyóidtól, s ha kell, megmond másoknak, mit nem vagy hajlandó a továbbiakban megtenni. Ha vállalod önmagadat, a véleményedet, kreatív gondolataidat, akkor hirtelen jól fognak alakulni a dolgaid, csak figyeld meg! Most olyan emberekkel hoz össze a sors, akik sok ötletet adhatnak életed kibontakoztatásához.

Halak

Eleged van a monoton hétköznapokból és bármi áron, de módosítani akarsz pár dolgon? A túlhajszoltság ezen a héten sem kerülte el a házad táját, igaz? Végre szeretnéd kedveseddel vagy családoddal tölteni a hétvégét? Az igényed jogos! Jár neked ez a fajta élmény, amely feltöltődést hozhat számodra. Amennyiben kételyeid lennének azzal kapcsolatban, vajon az égiek segítik-e ilyesfajta törekvéseidet, akkor láss csodát, minden a te reményeid szerint alakul. Ha még keresed életed szerelmét, akkor a tettek mezejére lépve bátran nézz körül a szingli párkeresők közt, mert bizony akad majd valaki, akit behálózhatsz!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések