A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A nők számára veszélyes a nemi élet hiánya

Egyes történelmi dokumentumok szerint a nők számára veszélyes a nemi élet hiánya. Bizarr betegséget jósolnak erre az esetre.
A nemi élet fontossága ma már nem olyan nagy kérdés, hiszen tudjuk, hogy nem csak örömöt nyújt, de fizikai előnyei is van, és úgy tűnik, ezzel régen is tisztában voltak. Egyes történelmi dokumentumok szerint a nők „hisztériát" kaptak a nemi élet hiányától, amit akkoriban komoly betegségnek véltek, valamint egy bizonyos „vándorló méh" nevű nyavalyát.

Ugyan tudjuk, hogy a nemi élet hiánya ilyesmiket nem okoz, az kétségtelen, hogy a nők és a férfiak is feszültebbek hosszan tartó orgazmushiány esetén. A nőknél viszont egyéb komoly gondokat okozhat a szexmentes élet, ugyanis meggyengülhet a hüvely fala, elvékonyodhat, amely fájdalmassá teheti a későbbi közösülést. Ez ugyan főként az idősebb nőket érinti, a fiatalabbaknak sem tesz jót az orgazmus nélküli élet: fájdalmasabb menstruációt eredményezhet - írja a Daily Star

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések