A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tudd meg mit jósolnak a csillagok - napi horoszkóp 2018. július 19

Kos (március 21 - április 20)

Nem érdemes siettetni a dolgokat, hagyd, hogy minden a maga medrében haladjon. Az univerzum végül úgy alakítja majd az eseményeket, hogy azok számodra a leginkább megfeleljenek.

Bika (április 21 - május 20)

Ne hozz elhamarkodott ítéleteket, mert még sok meglepetés érhet, Kiderülhet, hogy semmi sem az, aminek mutatja magát, ellenben valami, amit csak remélni mersz, bizonyossággá válhat.

Ikrek (május 21 - június 21)

Nem ígérhet neked semmi semmit, pedig amíg nem tudsz biztosat, addig megnyugodnod sem lesz egyszerű. Csak hagyd, hogy tanulj ebből a helyzetből, ha mást nem, akkor türelmet és kitartást biztosan.

Rák (június 22 - július 22)

Valaki azt várja, hogy az ő oldalára állj, te viszont nem feltétlenül értesz egyet vele mindenben. Ha egy így van, akkor merd megmondani neki, és kérd meg, hogy hagyja, hagyd alkosd meg a saját véleményedet.

Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nem tudsz egy nagyobb problémára koncentrálni addig, amíg a kicsik zavarnak. Tarts rendet közöttük, mert csak így szentelheted a teljes figyelmedet annak, amivel valóban érdemes lenne foglalkoznod.

Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nehéz döntéseken vagy túl, de most már legalább úgy érzed, hogy biztos talaj van a lábad alatt. Használd ezt ki, és rugaszkodj el addig, amíg van honnan lendületet venned, mert most messzire juthatsz.

Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Észre kell venned, hogy mik azok a dolgok, amik igazán fontosak, és mik azok, amik csak az idődet és az energiádat rabolják. Ha felállítod a fontossági sorrendet, nem is fogsz többé feleslegesen gyötrődni.

Skorpió (október 24 - november 22)

Tudod, hogy mi lenne a helyes megoldás, de azt is, hogy ha a szívedet követed, akkor nem ebbe az irányba fogsz menni. Igyekezz az arany középutat választani, hogy ne hazudtold meg önmagadat.

Nyilas (november 23 - december 21)

Nem elég, hogy egy kellemetlenséggel kell megbirkóznod, még másoknak is meg kell magyaráznod a dolgot. Legjobban azt szeretnéd, ha mindenki a saját dolgával törődne, és te is azzal foglalkozhatnál.

Bak (december 22 - január 20)

Egyik feladat a másikat követi, ma nem sok időd lesz a pihenésre, de ezt nem is bánod, mert legalább el tudod terelni a gondolataidat. Ha van valami, amivel szembe kell nézned, azt viszont nem halogathatod.

Vízöntő (január 21 - február 19)

Szívesebben foglalkoznál most valami mással, mint azzal, amivel mindenképpen kell, de egyelőre bele kell nyugodnod a feladataidba. Ne feledd, hogy ezek lesznek azok, amelyek elvezetnek a céljaidhoz.

Halak (február 20 - március 20)

Bármennyire igyekszel is, mindenkinek nem felelhetsz meg. Te csak azzal törődj, hogy a saját elveidet kövesd, és önmagadnak ne okozz csalódást, hogy bármikor képes legyél a tükőrbe nézni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések