A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem volt magánál, úgy vágták le tőből a magyar beteg lábát

A 64 éves nő elképesztő kálváriát járt be, szerinte kórházi fertőzést kapott, az orvosok szerint az amputálással az életét mentették meg.
Tüdőbetegsége után a kórházban kapott többször is fertőzést, ezt állította a 64 éves budapesti Judit a a TV2 Tények beszámolója szerint.

Az asszonnyal mindez két évvel ezelőtt történt. Volt egy súlyos tüdőbetegsége, gyulladással is többször került kórházba. Szervezete nagyon legyengült a gyulladások miatt. Akkor átmosták a tüdejét, ki is mutattak egy bacilust nála, de akkorra már annyira rossz állapotban volt, hogy többször is elesett, eltört a kisujja, a karja. Aztán még nagyobb baj lett: egyszer le akart szállni a villamosról, de beszorult a lába, elesett, majd eltört a combcsontja. Elvesztette az eszméletét, csak este tért magához - de addigra már tőből amputálták a lábát.
"Kérdeztem, hogy a bokámat, a térdemet, vagy egyáltalán milyen lábamat? Erre mondták, hogy nem, csípőből levágták a lábamat, kész." - emlékszik az asszony.
A kórház szerint a protokoll alapján jártak el: az asszony már meglévő fertőzései és sérülése miatt úgynevezett szeptikus sokkot kapott, sorra álltak le a szervei, az amputálás életmentő volt. Judit szerint kórházi fertőzés okozta a bajt, de nem akar perelni, csak megfelelő rehabilitációban reménykedik.

Nézd meg a videót!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések