A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lőw Zsoltért világrekord összeget fizethet a PSG

Angliai sajtóhírek szerint a PSG megállapodott az RB Leipziggel Lőw Zsolt kivásárlási árában, a magyar másodedző rekordnak számító összegért csatlakozhat a párizsi edzői stábhoz.
Lőw Zsolt jelenleg még a német élvonalban szereplő RB Leipzig másodedzője, de amióta korábbi mainzi főnöke, Thomas Tuchel lett a PSG vezetőedzője, a franciák komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy a magyar szakembert kivásárolják lipcsei szerződéséből.

Tuchel és Lőw két éven át dolgozott együtt korábban, a német edző pedig annyira elégedett volt magyar segítőjével, hogy Párizsba szerződve ragaszkodott hozzá, hogy tagja legyen az újonnan felálló edzői stábnak. A PSG-nek viszont ehhez ki kell vásárolnia Löwöt az élő szerződéséből.

Ez persze a legkevésbé sem lehet akadály a PSG-nek, a klub a nemzetközi sajtó szerint először 1 millió eurót ajánlott Lőwért, végül pedig 1,5 millió eurós összegben állapodtak meg a felek.

Európa-liga selejtező: 2-1-es vereséget szenvedett a Honvéd

A Budapest Honvéd 2-1-es vereséget szenvedett a macedón Rabotnickitől Szkopjéban a labdarúgó Európa Liga-selejtező 1. fordulójának első mérkőzésén. Jobban kezdtek a hazaiak, két lövéssel veszélyeztettek, de tíz perc után a kispestiek átvették az irányítást. A vendégeknek is voltak lehetőségeik és szögleteik, majd kiegyenlítetté vált a játék. A 34.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések