A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Európa-liga selejtező: 2-1-es vereséget szenvedett a Honvéd

A Budapest Honvéd 2-1-es vereséget szenvedett a macedón Rabotnickitől Szkopjéban a labdarúgó Európa Liga-selejtező 1. fordulójának első mérkőzésén.
Jobban kezdtek a hazaiak, két lövéssel veszélyeztettek, de tíz perc után a kispestiek átvették az irányítást. A vendégeknek is voltak lehetőségeik és szögleteik, majd kiegyenlítetté vált a játék.

A 34. percben Petar Petkovszki kapott jó átadást, betört a tizenhatoson belülre, majd a hálóba lőtt, így némileg váratlanul vezetést szerzett a Rabotnicki. Közvetlenül a szünet előtt Nagy Gergő látványos, távoli lövéssel egyenlített.

Némileg eseménytelenül kezdődött a második félidő, majd a hatvanadik percben Nikola Sarkoszki nyolc méterről a hálóba talált, így ismét a hazaiak álltak jobban. A hajrában növelhették volna előnyüket a macedónok, és bár Gróf Dávid hibáját Dusan Stevic nem tudta kihasználni, ennek ellenére előnyt szereztek a párharc első meccsén.

A visszavágót jövő kedden rendezik a Bozsik-stadionban.

Európa Liga-selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés:

Rabotnicki (macedón)-Budapest Honvéd FC 2-1 (1-1)

Szkopje, v.: Tohver (észt)

Rabotnicki: Bozsinovszki - Stevic, Mitrev, Najdovszki, Herrera - Pejev, Stevanovic (Szadiki, 88.), Bopesu - Sarkoszki (F. Petkovszki, 71.), Sztjepanovics, P. Petkovszki (Chinedu, 79.)

Bp. Honvéd: Gróf - Batik, Kamber, Skvorc - Holender (Bamba, 86.), Gazdag, Vadócz, Nagy G., Uzoma (Kukoc, 72.) - Danilo, Lukács D. (Májer, 67.)

Gólszerzők: P. Petkovszki (34.), Sarkoszki (60.), illetve Nagy G. (45+1.)
Sárga lap: Herrera (95.), Sztjepanovics (96.), illetve Batik (88.)

Wimbledon: Kevin Anderson kiejtette Roger Federert

Kevin Anderson élete legnagyobb teljesítményét bemutatva kétszettes hátrányból legyőzte a címvédő Roger Federert a wimbledoni teniszbajnokságon. Hiába számít stabil Top10-es játékosnak a dél-afrikai Kevin Andreson, aki a US Openen egészen a döntőig jutott, a szakértők semmi esélyt nem adtak számára a címvédő Roger Federer ellen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések