Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Krémes, tonhalas szendvicskrém házilag: 3 perc alatt elkészül

Fogyaszthatod reggelire egy pirítóssal, és elteheted a hűtőbe is pár napra. Ha megéhezel, nagyon jól jön.
A szendvics kiváló nyári csemege, egy pohár sörrel vagy limonádéval pedig nagyszerű előétel vagy akár vacsora is lehet. Akkor a legfinomabb, ha roskadásig pakolod friss és zamatos idényzöldségekkel, na és persze, a fincsi szendvicskrémről sem feledkezel meg. Utóbbihoz adunk egy gyors és ellenállhatatlan ötletet.

Hozzávalók:

1 db tonhalkonzerv
2 evőkanál tejföl
4 evőkanál majonéz
0.5 db citromlé
2 tört fokhagymagerezd
0.5 csokor zöldhagyma

Elkészítés:

Az olaj egy részét öntsd le a halról, majd a maradékkal együtt borítsd egy tálba, és jól nyomkodd szét. Add hozzá a többi összetevőt, tehát a tejfölt, a majonézt, a citromlét, a tört fokhagymagerezdeket és az aprított zöldhagymát. Keverd össze, végül kend pirítósra. Ha szeretnéd, kis időre a hűtőbe teheted, hogy az ízek kellően összeérjenek, de kedved szerint akár tovább is ízesítheted.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések