A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kihűlt a szerelem: elválik a háromgyermekes magyar énekesnő

Nehezen hozta meg döntését.
Hiába tervezett egy életre jelenlegi férjével, a válás mellett döntött Pintácsi Viki. Az énekesnőnek ez a harmadik házassága. Zátonyra futott, ugyanis saját bevallása szerint képtelen a szerelem elmúltával benne maradni egy kapcsolatban.

"Szerelmes típus vagyok. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy az izzó szerelem elmúlik, szeretetté lényegül át, ezt el tudom fogadni és meg is tudnám élni. De azt nem, amikor két ember csak éldegél egymás mellett" - mondta a Story magazinnak az énekesnő, aki öt év után szakít.

Az énekesnő állítja, férje, Iván rendkívül jó ember, ezért nagyon nehezen hozta meg a döntést, sokáig küzdöttek a házasságukért. Békében válnak el egymástól.

A végső döntést megkönnyítette, hogy nem született közös gyermekük. Vikinek az is sok erőt ad, hogy az előző két férjével is baráti viszonyban maradtak, így biztos abban, hogy harmadik exével sem romlik majd meg idővel a viszonyuk - írja a Story magazin.

Közértben kénytelen dolgozni a Neoton família egykori sztárja

'Most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök' - nyilatkozta az énekesnő. A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nagyon nehéz anyagi helyzetbe került: elveszítheti otthonát banki hitele miatt. Most munkát talált: egy közértben fog dolgozni - mesélte a Borsnak az énekesnő. Házán ugyanis svájci frank alapú hitel van, melyet már nem tud fizetni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések