Hirdessen itt

Közértben kénytelen dolgozni a Neoton família egykori sztárja

'Most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök' - nyilatkozta az énekesnő.
A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nagyon nehéz anyagi helyzetbe került: elveszítheti otthonát banki hitele miatt. Most munkát talált: egy közértben fog dolgozni - mesélte a Borsnak az énekesnő.

Házán ugyanis svájci frank alapú hitel van, melyet már nem tud fizetni. Szeretné eladni, különben elárverezik a feje felől.

"Nem ilyen munkára gondoltam, de egy éve hiába próbáltam visszatérni a szakmába. De most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök" - nyilatkozta az énekesnő.

Heti 2-3 alkalommal 3-4 órát fogok besegíteni az ismerősöm közértjében. A tulajdonos, Niki a "fogadott lányom", benne megbízom. Korábban ketten vittünk két gyógynövényboltot is a körúton - mondta a Borsnak Pál Éva.

Az énekesnőnek havi 170 ezer forintot kellene fizetnie 240 hónapon keresztül. Pál Éva 36 millió forintért árulja a házát, a bank azonban mindössze 25 millióért árverezné.

A pozitív testképért állt ki a Csajok sztárja - több százezer lájkot kapott a kép

Vírusként terjednek a Lena Dunham előtte-utána fotói. Csak éppen nem az a lényeg bennük, hogy milyen jó volt neki vékonyabban. Dunham tegnap osztotta meg Instagram oldalán azt a két képet, melyen meglepően máshogy néz ki, írja a Cosmo. Az író-rendező-színésznő-aktivista posztjában azt ünnepli, hogy ma mennyivel jobban érzi magát, mint egy éve, amikor az első, őt sokkal vékonyabbnak mutató fotó készült.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések