A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elefántokat fürdettek a Balaton vizében a Cirkuszok éjszakája nyitányán

A Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántja, Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba július második szombatján ismét megmártózott a Balaton vizében.
Idén is elefántfürdetéssel indult szombaton Balatonlellén a Cirkuszok éjszakája. Az országos sorozat keretében a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, a Fővárosi Nagycirkusz, az Exit Cirkusz és az Eötvös Cirkusz várta különleges programokkal a közönséget.

A Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántja, Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba július második szombatján ismét megmártózott a Balaton vizében.
Az elefántok menete a balatonlellei Cirkusz térről indult, ahonnan a 7-es főúton át egyenesen a Napfény strandra mennek. A fürdés után elfogyasztanak egy gyümölcstálat, ezt követően a hátukon viszik körbe a vállalkozó szelleműeket.

Ugyanezen a napon éjfélig kibővített programokkal és nemzetközi sztárfellépőkkel várja a közönséget a Magyar Nemzeti Cirkusz. A műsor előtt porondlátogatásra invitálják az érdeklődőket, utána pedig a kulisszák mögé is be lehet tekinteni. Az estét tűzijáték zárja Balatonlellén.
A Richter Flórián Cirkusz Zamárdiban a Full Adrenalin című előadás különleges fellépőkkel kibővített változatával készült, Siófokon, az Exit Cirkusznál pedig a társulat előadásokban használt kellékeit lehet kipróbálni, majd tánc- és parkour-bemutató, valamint tűzzsonglőr-show is volt. A Kész cirkusz című előadás után ismert mesehősökkel találkozhattak a gyerekek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések