Támogassa munkánkat!

Igényeljen tagsági kártyát. Kattintson IDE.

Vegán risotto sült zöldségekkel

Hozzávalók

1 olívaolaj
300 g koktélparadicsom
2 darab pirospaprika
1 darab cukkini (nagyobb méretű)
2 csipet só és bors

A rizottóhoz
1 evőkanál olívaolaj
1 darab vöröshagyma (nagyobb méretű)
3 gerezd fokhagyma
225 g rizs
1 evőkanál balzsamecet
250 ml paradicsompüré
250 ml Zöldséges húslevesalap
6 darab szárított paradicsom
3 darab babérlevél
2 csipet só és bors
Leírás
Tökéletes mediterrán főfogás a forró nyári napokra!

Elkészítés

- Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Oszlassunk el olajat egy tepsin. Vágjuk apróra a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd tegyük az egészet a tepsire. Süssük 30 percig.
- Öntsük össze a rizzsel és a balzsamecettel.
- Adjuk hozzá a paradicsompüré és a levesalap felét, keverjük össze, hagyjuk, hogy kicsit összeálljon a rizzsel, majd öntsük bele a többit is. Főzzük kis lángon.
- Adjuk hozzá a paradicsompüré és a levesalap felét, keverjük össze, hagyjuk, hogy kicsit összeálljon a rizzsel, majd öntsük bele a többit is. Főzzük kis lángon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések