Hozzávalók
1 kg steak marha
150 g krémsajt
50 g szárított paradicsom
3 csésze spenót
só
bors
balzsamecet
olívaolaj
Elkészítés
- Vágja fel a húst egyenletes darabokra, majd tekerje bele a frissentartó fóliába, ezután puhítsa kloffolóval.
- Ízesítse sóval, borssal és készítse elő a krémsajtot, hogy kenhető állagú legyen.
- Kenje le a hús szeletet krémsajttal, tegye félre, majd vágja fel a spenótot és a szárított paradicsomot.
- Helyezze a hús tetejére a felvágott paradicsomot és spenótot, majd a fólia segítségével tekerje fel a húst. Ezek után helyezze be a fagyasztóba 15-30 percre, hogy az alapanyagok megfelelően összeálljanak.
- Miután kivette a húst, távolítsa el a fóliát és szúrjon bele pálcikákat nagyjából 3-4 cm-es távolságokra.
- Vágja fel a pálcikák között és grillezze mindkét oldalát 4-5 percig. Utána kanalazzon egy kis balzsamecetet a tekercsekre, és fejezze be a grillezést.
- A töltött steakszeletek már is készen állnak a tálalásra, díszítse egy kis salátával illetve koktélparadicsommal!

0 Megjegyzések