Egy igazi háziasszony mindig tudja, mivel lepje meg kedvesét meccs közben.
Hozzávalók
450 g darált marhahús
225 g krémsajt
200 g liszt
150 g reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
1 csokor metélőhagyma
1 csomag petrezselyem
2 evőkanál fűszerkeverék
Elkészítés
- Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra. Fedjünk le egy tepsit sütőpapírral.
- Egy kisebb tálban keverjük össze a húst, a fűszereket, az összezúzott fokhagymát, a metélőhagymát és a krémsajtot. Szórjuk bele a lisztet és a reszelt sajtot. Alaposan dolgozzuk össze.
- Formázzunk belőle kis húsgolyókat és tegyük a tepsire.
- Tegyük tíz percre a hűtőbe, majd süssük aranybarnára 20-25 perc alatt. Tálaljuk kedvenc mártásunkkal.

0 Megjegyzések