Hirdessen itt

Zokogva könyörög fia kegyelméért Farkas Ferenc édesanyja!

Mint ahogy arról többször is beszámoltunk súlyos tragédia rázta meg sólya települését és az országot, mikor is kiderült, hogy mi történt a 8 éves kis Adriennel. A legfrissebb rendőrségi információk szerint most már biztos, hogy a 16 éves Farkas Ferenc volt az, aki hidegvérrel és brutálisan végzett az ártatlan kislánnyal.
Ugyanez a fiú, Ferenc volt az, aki az előzetes letartóztatásból különösen kegyetlen és hideg üzenetet küldött a kislány szüleinek és az országnak. Sokan nem is gondolják, de még ennek a szörnyű embernek is van édesanyja, aki szintén megroppant fia tettétől és most könyörögve üzent a hivatalos szerveknek, a rendőrségnek és az egész országnak. Levelét a Bors alapján, változatlanul közöljük:

“Mérhetetlenül hatalmas fájdalom van bennem, sokszor még mindig azthiszem, hogy csak álmodom..

Mindig is voltak bajok Ferikével, de ilyet soha nem mertem volna még gondolni sem…! A szívem megszakad és meghalt bennem egy darab, mikor a rendőrség közölte mit csinált.. Tisztában vagyok azzal amit tett, az nem maradhat szó nélkül és büntetlen. De! én mégis csak a vér szerinti édesanyja vagyok és mint édesanya muszáj kiállnom a fiam mellett, aki valószínűsíthetőleg ismét nem volt magánál, amikor megtette azt a szörnyűséget amit tett..

Anyaként, emberként könyörgöm és kérem a hivatalos szerveket, hogy a fiam mentális állapotára tekintettel, a legenyhébb büntetést adják neki, ami csak lehetséges.. Sokan fognak emiatt támadni engem tudom.. de kérem mindenki nézzen magába és erre gondoljon: Minden anya kiáll a fiáért, gyermekeiért.. akármit is tesz és tett ő mindig is a kisfiam marad.. és én tudom, hogy ezt tenné MINDEN édesanya, édesapa ha hasonló helyzetbe kerülne..” – nyilatkozta Farkas Ferike édesanyja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések