A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Véres bosszút állt erőszakolóján a 15 éves lány

Halálra ítélték a 19 éves szudáni nőt, aki leszúrta az őt megerőszakoló férjét. A szudáni Noura Hussein ügye világszerte óriási felháborodást váltott ki, és ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a kényszerházasságok és a családon belüli erőszak még mindig súlyos probléma az országban, ahol tíz éves kortól lehet férjhez adni a lányokat.

A lányt 15 évesen adták férjhez akarata ellenére – írja a CNN. Ezután elszökött, három évig nagynénjénél bujkált, de végül saját apja hazacsalogatta, majd átadta a férje családjának. Miután Hussein nem volt hajlandó házastársa lenni a férfinek, a férfi családtagjai lefogták, míg ő megerőszakolta őt. Két bátyja és egy unokatestvére vett részt a csoportos nemi erőszakban.

Egy nappal később a férj ismét megpróbálta megerőszakolni, Hussein ekkor szúrta halálra egy késsel. A lány saját családjától próbált segítséget kérni, de ők átadták a rendőrségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések