A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokkoló részletek a sólyi gyermekgyilkosságról – megszólalt a kislány anyja

Magával csalta, levetkőztette és bestiális módon meggyilkolta: hidegvérrel végezte ki a sólyi kislányt F. Ferenc.
A hajmáskéri fiú hétfőn a rendőröknek a helyszínen mutatta meg, hogyan végzett a nyolcéves Adriennel. Részletes beismerő vallomása után a kamaszt előzetes letartóztatásba helyezték.

A kislányt az édesanyjáék pénteken látták utoljára, mielőtt Ferenc eltűnt vele. A kicsi holtteste órákkal később került elő a közeli Séd patakból. Dani, a megölt lány bátyja azt mondta, sírni szeretne, de nem tud, és nem érti, miért tették ezt kishúgával.

„Sokfélét beszélnek Feriről, de én vicces fiúnak ismertem. Nem akarom elhinni, hogy ezt tette a testvéremmel” – mondta lesújtva Adrienn bátyja, akit többször kihallgattak a rendőrök. Ám a felfoghatatlan tett állítólagos elkövetőjéről még a meggyilkolt kislány édesanyja sem sokat tud.

A kicsim valamiért elment vele péntek este fél hét körül. Nekünk nem is szólt, csak eltűntek. Nem tudom, mit tett vele, nem akarom elhinni! A rendőrség csak a kislányom cipellőjét mutatta meg először. Most minden remény elveszett, bele kell törődnöm a felfoghatatlanba: tényleg az én gyermekemről szóltak azok a borzalmas hírek” – fakadt ki az édesanya, aki hozzáfűzte: mihamarabb a szemébe akar nézni annak, aki elvette egyetlen lánya életét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések