A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eddig bírták! Itt a nagy bejelentés a Jobbik alelnökétől

Toroczkai új, párton belüli platformot jelentett be, nem zárja ki a pártszakadást sem.
Toroczkai László, aki a május 12-i elnökválasztáson alulmaradt, „Mi magunk” néven új platformot hirdetett meg a párton belül.

A jobbikos polgármesterek közel fele csatlakozott eddig hozzá (Ásotthalmon túl Devecser, Nagytőke, Cserhát, Haláp és még sokan mások), de további tagokat várnak.

A hivatalos zászlóbontás június 23-án, Ásotthalmon lesz. Toroczkai elmondta, hogy a mozgalom célja, hogy a közösséget visszavigyék az alapító okiratban lefektetett értékekhez, mint ahogyan az is, hogy segítsék a jövő évi önkormányzati választásokra való felkészítést.

Hozzátette: Jelenleg nem akadályozza semmi a platform létezését, de előfordulhat, hogy az alapszabályba foglalják majd a működését. Újságírói kérdésre Toroczkai elmondta, ha a párt nem igényli a platformot, akkor az azt jelenti, hogy nem tudnak együtt működni az elnökséggel, ami kockáztatja akár a pártszakadást is.

A polgármester a sajtótájékoztató közben többször hangsúlyozta, hogy “majd meglátják, hogy a platform a jövőben platfom marad-e”. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések