Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Mozzarellával, bazsalikommal és pradicsommal töltött csirkemell

Hozzávalók

2 darab csirkemell (csontozott)
10 szelet mozzarella
6 darab koktélparadicsom
2 tk provence-i fűszerkeverék
2 evőkanál olívaolaj
friss bazsilikom
fűszerek
víz

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Tisztítsuk meg a csirkét, majd egy éles késsel vágjuk be körülbelül a háromnegyedéig.
Szeleteljük fel a mozzarellát és vágjuk ketté a paradicsomokat.
Kenjük meg a húst olajjal, majd minden bevágást töltsünk meg mozzarellával, paradicsommal és bazsalikommal attól függően, mennyi csirkét használunk fel, illetve mekkorák a bevágások a húson.
Sózzuk, fűszerezzük.
Tegyük a csirkét egy tepsire, adjunk hozzá egy kis fizet vagy kenyeret és süssük kb 30 percig, méretétől függően.
Tipp: Tálaljuk borsóval, répával és vajban sült burgonyával.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések