A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megbukott a poligráfos vizsgálaton a Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi

Megbukott a hazugságvizsgálaton az a férfi, B. László, akit Novozánszki Fanni megölésével gyanúsítanak - állítja a Blikk. Információik szerint szinte majdnem az összes kritikus kérdésnél jelzett a műszer, ami arra utalhat, hogy a férfi nem mondott igazat.
A vizsgálat során minden valószínűség szerint egy szakember segítségével végigvettek egy hosszú kérdéssort, amelyben többek között arra kellett válaszolnia a férfinek, hogy hogyan ismerkedett meg a lánnyal, mi történt pontosan Fanni eltűnésének időpontjában, hol járt az utána következő napokban, illetve megölte-e a lányt.

VV Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Egy kamera rögzítette, amint B. László az autójába teszi az alélt állapotban lévő lányt, akinek testét azóta is hiába keresik. A férfi tagadja a gyilkosságot.

Fanni családjának ügyvédje biztos benne, hogy a rendőrség jó nyomon jár, és rengeteg adatra alapozva gyanúsítják Fanni megölésével B. Lászlót, még ha ezt a férfi és volt ügyvédje vitatja is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések